Google Ads

Google Ads е платена платформа за реклама, която дава шанс на вас и бизнеса ви да се изкачите сред водещите позиции в търсачката на Google.

 

Какво представлява платформата Google Ads?

 

Google Ads е платена платформа за реклама, която дава шанс на теб и бизнеса ти да се изкачите сред водещите позиции в търсачката на Google. Този вид реклами носят наименованието Pay-Per-Click, от където става ясно, че се заплаща единствено при клик.

А дори и хората да не изберат твоята реклама, може да си сигурен, че са видели името на бизнеса ти и то се е „запечатало“ в умовете им.

Тя може да поставя реклами в резултатите от търсенето в Google, независимо дали те са от desktop или мобилни устройства, както и в други сайтове, които са част от Google Display Network и Google’s Search Partners.

дигитална агенция, seo, google ads, бизнес консултации

С Google Ads, рекламодателите могат да изберат конкретни цели за рекламите си, като увеличаване на видимостта на марката, увеличаване на трафика към сайта им, генериране на нови лидове или продажби, и т.н.

Тази платформа представя бизнеса ти на клиентите сред всички партньори на мрежата, а таксуването става единствено при клик върху линк, който води до твоя уебсайт. Този вид клик се нарича “lead”, а всеки „lead” гарантира не само качествен трафик, но и показването на още повече онлайн потребители.

 

 

Платформата Google Ads е изградена по такъв начин, че при търсенето на ключови думи, които са свързани с твоя бизнес, се показва реклама, която всеки потенциален клиент може да види и отвори. Това, което търсещият вижда на своя монитор, включва кратко заглавие и дълго описание, които са предварително подготвени и зададени.

Този вид реклама се позовава предимно върху ключовите думи, които клиентът въвежда в търсачката. Google обаче позволява не малко разнообразие за изготвяне на реклама, като съществуват още дисплейни и видео реклами.

Дисплейни реклами

Oтмина времето, в което се плащаха хиляди левове, за да може продуктът, или услугата, които предлагате, да се види от голяма аудитория.

Този вид реклами е чудесен начин за достигане до огромна група от хора чрез появата на бранда в различни сайтове от партньорската мрежа на Google. При този вид реклама ти не плащаш за показване на рекламата, а само при клик.

При правилна оптимизация цените са изключително ниски, което превръща дисплейните реклами в един от най-успешните начини за популяризация. 

YouTube реклами

В момента YouTube е един от най-често използваните сайтове за реклама. Няма как да не си попадал на различни видове реклама, гледайки видео в тази платформа.

Google Ads дава възможност за таргетиране по видеа. Това значи, че избираш сам на кои видеа да се показва твоята реклама.

Да не забравяме и възможността за за избор дали рекламата да може да се пропуска или не. Това определя и цената на клик, която ще се оформи в крайна сметка. Ако рекламата е с възможност за пропускане, тогава цената е по-ниска, от колкото, ако се избере опцията да няма пропускане и потребителят да е задължен да изгледа от началото до края.

Защо да ни се доверите?

Защо да изберем Google Ads?

Таргетиран трафик

Оптимизирането на Google в последните години до голяма степен улеснява намирането на правилния клиент. Пред теб се открива възможността да таргетираш клиентите си по пол, възраст, местоположение и много други. Така ще покажете рекламите си точно на тези хора, които ги търсят.

Статистика от друго измерение

Трудно би могъл да откриеш рекламна платформа, която да ти даде статистиката за израходваните средства, както го прави Google Ads. Кликове, импресии, цена на клик, честота на клик, разходи и печалба са само част от числата, които платформата на Google ще ти представи, при това за срок от време, който сам избереш.

Проектите на Дигитална агенция
„Grow Easy“

 

Бизнесите, които ни се довериха!

Google Ads

Google Ads

google ads, реклами в google ads, google ads реклами, реклами в гугъл, реклама в гугъл

Google Ads

Google Ads

google ads, реклами в google ads, google ads реклами, реклами в гугъл, реклама в гугъл

Google Ads

google ads, реклами в google ads, google ads реклами, реклами в гугъл, реклама в гугъл

Google Ads

google ads, реклами в google ads, google ads реклами, реклами в гугъл, реклама в гугъл

Google Ads

google ads, реклами в google ads, google ads реклами, реклами в гугъл, реклама в гугъл

Google Ads

Как се определя цената, която плащам за онлайн рекламите в Google Ads?

 

Това е въпрос, чийто отговор никога няма да бъде точен. Защо е така? Защото в Google рекламираш не само ти, а и твоите конкуренти. Напълно вероятно е ключовите думи, които са избрани да водят клиенти в твоя сайт, да са избрани и от всички останали конкуренти.

Избраната от теб ключова дума, желаната позиция в търсачката на Google и бюджета, който сам определяш, са нещата, от които основно зависи цената. Разбира се, има ключови думи, които водят много повече клиенти от други и съответно цената за тях е по-висока.

Платформата позволява и да избереш сам каква сума би платил за клик. Този максимум помага в определянето на това къде ще се покаже рекламата на твоя бизнес при търсене.

Екипът на “Grow Easy Ltd” полага специални грижи за твоя бизнес. Чрез  дългогодишния ни опит в онлайн рекламата, ние успяваме да генерираме резултати, които да бъдат значими за клиентите ни.

Управлението на един акаунт в Google Ads изисква много повече от това да бъдат определени ключовите думи и бюджетите, а за нас това не представлява трудност. Довери се на нашите специалисти в дигиталната реклама и резултатите няма да закъснеят. 

Свържи се с нас!

 

Задължителните полета са отбелязани със звездичка (*).

11 + 2 =