Search Engine Optimization

SEO (Search Engine Optimization) оптимизара твоя уебсайт по ключови думи и фрази за търсачки като Google, Bing и Yahoo.

Какво е SEO?

 

Оптимизацията за търсачки или SEO, е процес на акумулиране на органичен трафик към твоя уебсайт или целева страница.
„Органичен трафик“ са посещения, получени от уебсайта, чрез резултати от търсенето, които са напълно безплатни. За разлика от трафика, който се генерира чрез платени реклами, органичният трафик се извлича чисто от органични резултати от търсенето.
Ние от „Grow Easy” ще изградим стратегия за развитие, която ще класира твоя уебсайт на първите страници в световните търсачки, довеждайки до дългосрочни продажби на продуктите и услугите, които предлагаш.

дигитална агенция, seo, google ads, бизнес консултации

Как работи SEO оптимизацията?

Въвеждането на ключови думи или фрази от потребителите са обвързани с конкретните им желания и търсения. Аналогично, при търсене в Google, резултатите от търсенето са потенциални продавачи на продукти или услуги. Основната цел SEO oптимизацита на твоя уебсайт е той да е сред първите резултати на определени ключови думи, изкарвайки те по-напред от конкурентите.

Искаш ли да повишиш ПЕЧАЛБАТА на твоя бизнес?

Услугите, които включва оптимизирането по ключови думи:

Функционалност на сайта /Site Health/

Много променливи влияят на функционалността на твоя уебсайт. Уверяваме те, че бързо премахваме възникнали грешки и не позволяваме промените в алгоритъма да се отразят на уебсайта и на твоите клиенти.

Анализ на конкуренцията

Много от конкурентите ти работят по оптимизирането на сайта си. Ние от „Grow Еasy” ще анализираме техните силни и слаби страни, за да намерим нови възможности за твоя успех и конкурентно предимство.

Оптимизация на страници

Чрез оптимизиране на страниците те уверяваме, че посетителите от органичен трафик не са там само, за да разгледат сайта ти, но и да купуват продуктите/услугите, които предлагаш.

Изграждане на връзки /Link Building/

Ние изграждаме линкове от висококачествени източници, които пренасочват трафик към твоя сайт. Това гарантира класирането на водещи позиции в Google.

Проучване на ключови думи

Чрез подбор на целеви ключови думи и фрази, екипът ни анализира желанията и притесненията на твоите потребители. Разрешаваме ги, като реализираме наши успешни стратегии за повишаване на успеваемостта на бизнеса.

Ежемесечна отчетност и Мониторинг

Чрез ежемесечни отчети даваме яснота на клиента за това какви са развитието и ефикасността, както на бизнеса, така и на цялостното онлайн присъствие. 

Техническа оптимизация

Поведението на потребителя в сайта в голяма степен определя оптимизацията на страниците. Всичко от текстовото съдържание на страниците, до навигацията в сайта допринася за нашата крайна цел или създаване на устойчиво дигитално присъствие и развитие на твоя бизнес.

Доволни клиенти

Ключови думи на първа страница

оптимизирани ключови думи

Проектите на Дигитална агенция “Grow Easy”

 

Бизнесите, които ни се довериха!

Vinetki

Search Engine Optimization

TollPass

Search Engine Optimization

Smarty Kids

Search Engine Optimization

Основните предимства на оптимизирания сайт са:

Оптимизираните страници на твоя уебсайт са по-достъпни за потребителя. Това ще допринесе за увеличаването на релевантния трафик или респективно броя продажби.

Популяризирането на уебсайта или дигиталната разпознаваемост на твоя бизнес ще доведе до асоциирането му с качество. 

Класирането на предни позиции в световните търсачки вдъхва доверие у потребителя и многократно увеличава шанса за продажби.

 Потребителите, търсещи конкретни ключови думи и фрази, са потенциални клиенти за твоя бизнес. 

Извеждането на уебсайта на ключови позиции в световните търсачки подобрява устойчивостта  му и нивата на продажби. 

Увеличаването на броя на таргетираните посетители улеснява превръщането им в постоянни клиенти, които осъществяват поръчки многократно. Оптимизирането изгражда път на клиента, който генерира оборот за теб и твоя бизнес.

Обемът от новопостъпил трафик, разпознаваемостта на марката и достъпността на уебсайта пред аудиторията са предпоставка за нови възможности и растеж.

Свържи се с нас!

 

Задължителните полета са отбелязани със звездичка (*).

6 + 4 =