Search Engine Optimization

SEO (Search Engine Optimization) оптимизира твоя уебсайт по ключови думи и фрази за търсачки като Google, Bing и Yahoo.

Какво е SEO и как правим SEO оптимизация на сайт?

 

Оптимизацията за търсачки или SEO, е процес на акумулиране на органичен трафик. Дигитална агенция „Grow Easy“ предоставя възможността за SEO оптимизация на сайт.
„Органичен трафик“ са посещения, получени от уебсайта, чрез резултати от търсенето, които са напълно безплатни. За разлика от трафика, който се генерира чрез платени реклами, органичният трафик се извлича чисто от органични резултати от търсенето.
Ние от „Grow Easy” ще изградим рекламна и SEO стратегия за развитие, която ще класира твоя уебсайт на първите страници в световните търсачки, довеждайки до дългосрочни продажби на продуктите и услугите, които предлагаш.

seo оптимизация на сайт, seo оптимизация на уебсайт, seo на сайт, seo на уебсайт

SEO оптимизация на сайт – Как работи?

Въвеждането на ключови думи или фрази от потребителите са обвързани с конкретните им желания и търсения. Аналогично, при търсене в Google, резултатите от търсенето са потенциални продавачи на продукти или услуги. Основната цел SEO oптимизацита на твоя уебсайт е той да е сред първите резултати на определени ключови думи, изкарвайки те по-напред от конкурентите.

Искаш ли да повишиш ПЕЧАЛБАТА на твоя бизнес?

SEO оптимизация на сайт – Услугите, които включва:

Функционалност на сайта /Site Health/

Много променливи влияят на функционалността на твоя уебсайт. Уверяваме те, че бързо премахваме възникнали грешки и не позволяваме промените в алгоритъма да се отразят на уебсайта и на твоите клиенти.

Анализ на конкуренцията

Много от конкурентите ти работят по оптимизирането на сайта си. Ние от „Grow Еasy” ще анализираме техните силни и слаби страни, за да намерим нови възможности за твоя успех и конкурентно предимство.

Оптимизация на страници

Чрез оптимизиране на страниците те уверяваме, че посетителите от органичен трафик не са там само, за да разгледат сайта ти, но и да купуват продуктите/услугите, които предлагаш.

Изграждане на връзки /Link Building/

Ние изграждаме линкове от висококачествени източници, които пренасочват трафик към твоя сайт. Това гарантира класирането на водещи позиции в Google.

Проучване на ключови думи

Чрез подбор на целеви ключови думи и фрази, екипът ни анализира желанията и притесненията на твоите потребители. Разрешаваме ги, като реализираме наши успешни стратегии за повишаване на успеваемостта на бизнеса.

Ежемесечна отчетност и Мониторинг

Чрез ежемесечни отчети даваме яснота на клиента за това какви са развитието и ефикасността, както на бизнеса, така и на цялостното онлайн присъствие. 

Техническа оптимизация

Поведението на потребителя в сайта в голяма степен определя оптимизацията на страниците. Всичко от текстовото съдържание на страниците, до навигацията в сайта допринася за нашата крайна цел или създаване на устойчиво дигитално присъствие и развитие на твоя бизнес.

Доволни клиенти

Ключови думи на първа страница

оптимизирани ключови думи

Проектите на Дигитална агенция
„Grow Easy“

 

Бизнесите, които ни се довериха!

Search Engine Optimization

seo оптимизация, оптимизация на уебсайт, оптимизация на сайт, оптимизация по думи,

Search Engine Optimization

seo оптимизация, оптимизация на уебсайт, оптимизация на сайт, оптимизация по думи,

Search Engine Optimization

seo оптимизация, оптимизация на уебсайт, оптимизация на сайт, оптимизация по думи,

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization

seo оптимизация, оптимизация на уебсайт, оптимизация на сайт, оптимизация по думи,

Search Engine Optimization

google ads, реклами в google ads, google ads реклами, реклами в гугъл, реклама в гугъл

Search Engine Optimization

seo оптимизация, оптимизация на уебсайт, оптимизация на сайт, оптимизация по думи,

Search Engine Optimization

Основните предимства на оптимизирания сайт са:

Оптимизираните страници на твоя уебсайт са по-достъпни за потребителя. Това ще допринесе за увеличаването на релевантния трафик или респективно броя продажби.

С оптимизирането на отделните страници в уебсайта се покриват критерии, зададени от алгоритъма на световните търсачки,. Това налага преструктуриране и технически промени, които подобряват представянето на уебсайта и ангажират потребителя.

Популяризирането на уебсайта или дигиталната разпознаваемост на твоя бизнес ще доведе до асоциирането му с качество.

Позиционирането на по-високи позиции в търсачките е релевантно на гласуване на доверие от страна на потребителя и извежда конкретни бизнеси като лидери за индустрията.

Потребителите, търсещи конкретни ключови думи и фрази, са потенциални клиенти за твоя бизнес. 

Извеждането на уебсайта на ключови позиции в световните търсачки подобрява устойчивостта му и нивата на продажби. Довежда качествени потребители и потенциални партньори.

Създава предпоставки за доверие към бранда и ангажираност на потребителя. 

Увеличаването на броя на таргетираните посетители улеснява превръщането им в постоянни клиенти, които осъществяват поръчки многократно.

Оптимизирането изгражда път на клиента, който генерира оборот за теб и твоя бизнес.

Оптимизираният уебсайт е чудесен способ за акумулиране на полезни данни, които чрез анализ показват правилната посока за развитие на бизнеса и предлаганите продукти и услуги.

Обемът от новопостъпил трафик, разпознаваемостта на марката и достъпността на уебсайта пред аудиторията са предпоставка за нови възможности и растеж на бизнеса.

Правилното планиране и структуриране на релевантни ключови думи и фрази за бизнеса довежда до качествен органичен трафик .

Класирането на предни позиции в световните търсачки вдъхва доверие у потребителя и многократно увеличава шанса за продажби.

Позиционирането на началните страници в световните търсачки поставя бизнеса пред конкурентите и гарантира качествен трафик. 

Свържи се с нас!

 

Задължителните полета са отбелязани със звездичка (*).

11 + 4 =