В отговор на потребителското търсене

В името ни е заложено – растем неусетно и с лекота! Екипът на дигитална агенция „Grow Easy“ e съставен от млади и мотивирани специалисти в сферата на маркетинга.

Желанието ни за постоянно развитие в света на дигиталните технологии, ни помага да постигаме успех в разработването на различни бизнес стратегии.

На кого можеш да разчиташ

Божидар Александров

Главен Google Мениджър

Марина Колева

Главен Графичен дизайнер

Борислав Янев

Full Stack Developer, CTO

Вероника Пейчева

Мениджър Проекти и
Бизнес развитие

Илиян Желязков

Младши Google Мениджър

Теодор Пейчинов

Уебсайт администратор

София Толева

Google Ads Manager

Михаил Габов

Data Analyst

Кристиан Миленов

Технически директор, COO

Владислав Бързаков

Управител, CEO

Как започна всичко

Историята на нашата дигитална агенция стартира през 2016 година. Тогава още млади и зелени, Владислав и Кристиан решават да тръгнат по път, който сами искат и знаят как да градят. След кратък престой в САЩ, те виждат прекрасен бизнес модел, който да пренесат и в България.

Скоро след прибирането им, двамата дават старт на мечтата си, а именно – изграждане на успешна и разпознаваема Дигитална агенция. В първите месеци е трудно. Докато Владислав разговаря с евентуални бъдещи клиенти, омайвайки ги, че тяхната компания може да направи абсолютно всичко, Кристиан търси начините за изпълнение на дадените от неговия колега и приятел от детските години обещания. Темпото на двамата постепенно се вдига и скоро те вече са няколко крачки по-високо в йерархията на дигиталния маркетинг.

В рамките на няколко години успяват да постигнат достатъчно, за да открият собствен офис и да добавят към него специалисти във всяка необходима сфера.

Така започва нашето приключение! И до днес не спираме да се развиваме и да се учим, което ни помага да бъдем по-добрата версия на себе си в това, което можем и правим най-добре. А именно – дигиталният маркетинг!
Изведохме своята основна цел, а именно да дадем отговори на потребителското търсене. Знаем, че потребителят търси точно теб, но няма да го разбере, докато не му изникнеш пред очите.

За да ти помогнем да осъществиш мечтите си, ние се фокусирахме над конкретни услуги:

  • да те изведем на предни позиции в търсачката – Search Engine Optimization (SEO);
  • да те направим видим за потенциалните ти клиенти чрез създаване и оптимизация на рекламни кампании в Goggle Ads и YouTube;
  • да бъдем твой съветник в изготвянето на печеливша стратегия с дигитално бизнес консултиране.

Това са нашите специални сили и за които смятаме, че ще бъдат мощен инструмент за развитие в обозримото бъдеще.

Защо Grow Easy?

Grow Easy е агенция за дигитален маркетинг с пълен набор от услуги, специализирана в оптимизацията на уеб сайт и Google Ads платена реклама. Нашият екип от експерти работи с бизнеси от всякакъв размер, за да създаде персонализирани дигитални маркетингови стратегии, които водят до впечатляващи резултати.

В Grow Easy разбираме, че всеки бизнес е уникален и затова прилагаме индивидуален подход към всеки наш клиент. Работим в тясно сътрудничество с клиентите си, за да разберем твоите бизнес цели, целева аудитория и маркетингови предизвикателства. След това разработваме персонализиран план, който да ти помогне да постигнеш желания успех.

Нашите услуги за оптимизация включват всичко – от дизайн и разработка на уебсайт, до оптимизация за търсачки (SEO) и оптимизация на процента на реализация (CRO). Използваме иновативни инструменти и техники, за да гарантираме, че твоят уебсайт е напълно оптимизиран както за потребителите, така и за търсачките.

Познати сме с експертизата си по отношение на платените реклами в Google Ads. Нашият екип от сертифицирани специалисти има знанията и опита, за да изгради ефективни кампании, които достигат до целева аудитория и стимулират множество реализации.

Ние в Grow Easy сме посветени да предоставяме на нашите клиенти изключително обслужване и впечатляващи резултати. Вярваме в прозрачността и комуникацията и работим усилено, за да гарантираме, че нашите клиенти винаги са информирани за успехите си.

Екипът на Grow Easy не спира да работи независимо къде се намира. Дори и когато сме на фотосесия за професионалните снимки, с които ти се представихме тук. 🙂

Ако си готов да пренесеш своя бизнес на следващо ниво, свържи се с нас още сега! Консултацията ни е безплатна!

Екипът на Grow Easy не спира да работи независимо къде се намира. Дори и когато сме на фотосесия за професионалните снимки, с които ти се представихме тук. 🙂

Ако си готов да пренесеш своя бизнес на следващо ниво, свържи се с нас още сега! Консултацията ни е безплатна!

Защо работим с Google?

Като водеща търсачка, Google е важна платформа за фирми, които искат да установят онлайн присъствие и да привлекат нови клиенти. С над 5,6 милиарда търсения, извършвани всеки ден, Google предлага огромна аудитория за фирми от всякакъв размер, за да достигнат до целевия си пазар и да разширят своето онлайн присъствие.

Навигирането в света на Google обаче може да бъде предизвикателство за много фирми. С постоянни актуализации на алгоритъма, променящи се тенденции в поведението на потребителите и нови функции и инструменти, които се въвеждат редовно, може да бъде предизвикателство да си в крак с най-добрите практики и да гарантираш, че бизнесът ти се възползва максимално от предоставените възможностти от Google.

Тук се намесваме ние. Като експерти в Google Marketing сферата, имаме знанията и опита, за да помогнем на бизнеса да успее в реализирането на поставените цели и да се заяви като лидер в бизнес нишата си.

Партнирайки си с нас, можеш да се довериш, че ще те насочим в правилната посока, особено, когато става въпрос за всичко свързано с Google. Ще разработим персонализирана стратегия, която е в съответствие с твоите бизнес цели, целеви пазар и бюджет.

Ангажираме се да помагаме на нашите клиенти да реализират и най-смелите си мечти и се гордеем с предоставянето на изключителни резултати.

3 причини да стартираш оптимизацията на уебсайта си още сега!

Класиране в Търсачките
 

Твоят сайт ще се показва по-високо в резултатите от търсенето, което е възможност за потенциалните клиенти да намерят и посетят твоя уебсайт. Тази повишена видимост може да доведе до повече трафик и реализации.

По-добро потребителско изживяване

Оптимизирането на твоя уеб сайт включва улесняване на навигацията на потребителите и намирането на информацията, която търсят. Чрез подобряване на потребителското изживяване ще да задържиш посетителите на сайта си за по-дълго време, ще намалиш степента на отпадане и ще увеличиш ангажираността.

Конкурентно предимство
 

Като оптимизираш сайта си ще спечелиш предимство пред втвоите конкуренти. С толкова много фирми, борещи се за внимание онлайн, от съществено значение е да имате уебсайт, който да се откроява и да предоставя изключително потребителско изживяване.

[wordpress_file_upload uploadpatterns=“*.pdf*“ placements=“filename+selectbutton+uploadbutton“ selectbutton=“Избери файл“ uploadbutton=“Качи файл“ _i=“0″ _address=“6.0.0.0″ /]