BUSINESS PORTFOLIO
PaintMe

юни 26, 2021 | 0 коментари

Изживяване

В PaintMe да сътвориш означава да останеш. А какъв по-приятен начин да твориш освен в добра компания, с чаша вино в ръка и с богата палитра от бои и съвети на професионален художник? И всичко това ще ти бъде поднесено с много отдаденост и внимание.

Не мисли, че трябва да си рисувал/а преди, забрави за натовареното ежедневие! Грабни четката, улови момента и изрази себе си върху бялото платно!

Различни сме

Защо се осмеляваме да твърдим, че сме различни? Защото влагаме в програмата си и в изпълнението й цялата позитивна енергия и любов, на която сме способни и това не остава незабелязано…

Защо да ни посетиш и какво да очакваш:

Висококачествено платно с размери 30 на 40 см, върху което да излееш целият си творчески потенциал;Висококачествени и безвредни акрилни бои, които няма да пестим и няма да смесваме до преумора, за да постигнем желания цвят;

Твоята УНИКАЛНА картина! Картините, които ще рисуваме са внимателно подбрани, за да бъдат същевременно ефектни и красиви, но също така и не твърде сложни за изпълнение.

Our Case Studies

We are specialists in both economics and information technologies and we apply our full range of talent to creating the perfect solution for each client’s needs.