BUSINESS PORTFOLIO
TH Consulting

юни 26, 2021 | 0 коментари

Професионализъм в oсновата на нашите постижения в озеленяването!

TH Consulting е един от лидерите на пазара за озеленителни компании в България!
Това , което предлагаме на нашите клиенти е:

Компанията ни предлага всички услуги в областта на озеленяването. Нашите служители и ръководители са високо квалифицирани професионалисти с доказани през годините качества в сферата. Това , с което се отличаваме е решимостта ни за успех и постигането на максимално добри резултати. Можем да гарантираме на нашите клиенти, че с работата си ние се стремим да опазваме околната среда!

Ние предлагаме широк спектър от услуги, свързани в озеленяването и ландшафта на вашия дом или офис, както и на големи обекти като паркове, градски зелени площи.

Дейността на TH Consulting непрекъснато се разширяват, като постепенно започна да обхваща и изграждането на спортни терени и детски площадки, снегопочистване (на малки и големи площи), извършване на строително монтажни дейности, проектиране и поставяне на водни ефекти и фонтани, според индивидуалните нужди на всеки клиент.

Започването на работа по обект на наш клиент винаги е предшествано от подробни консултации на място относно най-ефикасното усвояване и облагородяване на терена, най-добре естетически издържания идеен проект, както и най-оптималното разходване на предвидените средства.

Our Case Studies

We are specialists in both economics and information technologies and we apply our full range of talent to creating the perfect solution for each client’s needs.